Videotheek


Sommige categoriën van de online videotheek worden op dit moment nog aangevuld.

LET OP!
Voor het bekijken van de video’s worden verschillende plugins gebruikt zoals: Adobe Flash en Microsoft Silverlight. Hiervoor is misschien een extra installatie vereist. Mocht dit nodig zijn dan kan je er van uit gaan dat de instructies die gegeven worden betrouwbaar en veilig zijn.

Naast professionele video’s op DVD heeft VVIB ook amateurbeelden in haar collectie. Amateurbeelden geven vaak een indruk van het menselijk leven. Waar die opnames ook gemaakt zijn, menselijke reacties zijn overal hetzelfde en dus herkenbaar. Mensen laten door hun beelden zien wat zij belangrijk vinden en binnen het kader van VVIB: hoe zij werken aan vrede en vrede willen laten zien.
Het stimuleren van het maken van amateurbeelden is daarom voor ons heel belangrijk.

Bij VVIB kun je video’s op Dvd lenen. Kijk hiervoor in de
catalogus en lees eerst de bruikleenvoorwaarden.

Stuur je aanvraag drie weken vóór de vertoningsdatum in. Zo kun je het materiaal van tevoren bekijken en de organisatie (techniek, beamer, geluid e.d.) voorbereiden.

Wij lenen alleen video’s uit die op DVD staan. Dit houdt in dat je nog niet alle producties kunt lenen. We werken nog aan het omzetten van VHS-banden naar DVD’s.

Bij vertoning adviseren wij de volgende
tips te bekijken.

Suggesties
  • Wanneer je een tip hebt over een televisie-uitzending die toegevoegde waarde heeft voor VVIB twijfel dan niet dit aan ons door te geven.
  • Heb je voor VVIB interessante informatie over een vredesinitiatief, dan kun je dit via info@vvib.nl kenbaar maken.